Vasara 2020 kokteiļi – ko izvēlēties

Šie dzērieni ļaus jums atdzist karstākos mēnešus. Vasara 2020 kokteiļi ir tas par ko stāstīsim turpinājumā. Arī, protams, būs receptes.

Vasara 2020 kokteiļi

Vasara 2020 kokteiļi

Kokteiļam vasarā ir savdabīgs mērķis: tam ir jādod atdzist. Mēs domājam atdzist vārda tiešajā nozīmē. Vēss, piemēram, maigas vēsmas, sāļš okeāna aerosols un maigais maiņstrāvas vienību gaiss. Vēss, piemēram, šļūtenes ūdens tajā piepūšamajā baseinā, iespējams, ka jūs neesat iegādājies paniku, jo, domājot par vasaru, kas pavadīts vismaz daļēji izolācijā. Tas ir tāds foršs, kādu spēcīgs Negroni ienes jūsu vakarā, vai džulaps ar svaigu piparmētru. Jūs to atradīsit daudzos ruma dzērienos, īpaši saldētos, piemēram, Piña Colada vai Pain Killer. Tas ir tas, kas padara tos karstā laika tekilas skavas (ak, jā, tā ir Margaritas sezona) tik sasodīti atsvaidzinošus.

Šīs klasiskās vasaras kokteiļu receptes, kas svārstās no vienkāršas līdz intensīvākai pagatavošanai, ir lieliski piemērotas dzeramā karstā laikā. Apgūstiet sauju – Mojito ir īpaši iespaidīgs un gandrīz pārāk dzerams, kad tas ir labs – un jums būs smadzenēs saglabāta laimīgās stundas kokteiļu ēdienkarte. Tāpēc atteicieties, slēdziet vai piekārtiet. Atstājiet mājas biroju virtuvei, aizmugurējam klājam vai priekšējai piedziņai, kur varat pabarot tikko sajaukto kokteili. Un, kā vienmēr, palieciet forši.

Margarita

Sudraba tekila, Kointreau, laima sula, rupja sāls

Norādījumi

Atdzesējiet kokteiļa glāzi, pēc tam berziet tās malu ar laima sulu un iemērciet to rupjā sālī. Kokteiļu kratītājā kopā pievienojiet tekilu, Cointreau, laima sulu un ledu. Sakrata un pēc tam izkāš glāzē virs ledus.

Negroni

Londonas sausais džins, Campari, vermuts rosso

Norādījumi

Pievienojiet sastāvdaļas kopā kokteiļu kratītājā. Labi samaisiet ar sašķeltu ledu. Celmu glāzē virs kubveida ledus. Dekorē ar vērpjot apelsīna miziņu.

Longailendas ledainā tēja

Degvīns, džins, baltais rums, sudraba tekila, Kointreau, citronu sula, vienkāršs sīrups, Meksikas kokss

Norādījumi

Sakratiet sastāvdaļas (izņemot Meksikas koksu), pēc tam sasmalciniet Kolinsa glāzē virs sasmalcināta ledus. Augšā ar koksu un dekorē ar citrona vērpjot.

Mojito

Baltais rums, laima sula (izspiesta svaiga), super smalks cukurs, 3 piparmētru lapu glāzes soda vai seltzer.

Norādījumi

Nelielā Kolinsa glāzē samaisiet laima sulu ar 1/2 līdz 1 tējk. super smalks cukurs. Pievienojiet piparmētru lapas, mīkstinot tās pret stikla pusi. Piepildiet glāzi 2/3 ar sašķeltu ledu un ielejiet rumu. Ielieciet izspiestajā kaļķu čaumalā un augšpusē lieciet ar sodas vai smalcinātāju.